Net als vorig jaar was Scuba Original Divecenter weer aanwezig in Zwembad Het Baafje tijdens de Fandag 2023 om Introduiken te geven om reclame te maken voor de mooie duiksport. Net als vorig jaar was de belangstelling groot om onder water met een duikset op onder begeleiding van een duikinstructeur een rondje te zwemmen. Er waren er zelfs een aantal bij die vorig jaar ook al onder water waren geweest voor een introductieduik. Die hadden de smaak te pakken…

Fandag 2023 Zwembad Het Baafje Introductieduiken

Ieder jaar organiseert Zwembad Het Baafje in Heiloo hun Fandag voor trouwe bezoekers van het zwembad. Voor ons een mooie gelegenheid om het duiken te promoten onder de fans van Het Baafje.

De geïnteresseerden konden zich aanmelden bij onze stand om een introductieduik te maken. Hierna konden ze vinnen en brillen passen. Met duikbril en vinnen gingen de deelnemers het water in en de duikinstructeurs hielpen ze in een duikset met duikfles en ademautomaat. Na een kleine uitleg konden ze het voorzichtig gaan proberen en na een paar meter onder water hadden de meesten al gauw de slag te pakken.

Foto’s introduiken Baafje Fandag 2023

Onderwaterfotografie en beeldbewerking Rudy Rosman
Wil je de foto digitaal in je bezit hebben? Stuur dan een e-mail naar rudy@scubaoriginal.nl met de naam van de foto, dan mail ik je deze zo spoedig mogelijk toe!

Wil jij ook zo’n gave introductieduik?

Scuba Original Divecenter geeft in de zomermaanden iedere vrijdagavond les in Zwembad Het Baafje. Als je ook interesse hebt in een introductieduik, dan kan dat uiteraard. Een complete introductieduik van een uur onder water met daarvoor nog een klein beetje duiktheorie bieden wij aan voor € 55,- per persoon. Lees op deze pagina meer informatie over de introductieduiken die wij aanbieden of schrijf je gelijk in.

Heb je de introductieduik gedaan en wil je meer?

Vanaf 8 jaar kun je al aansluiten bij ons PADI Sealteam en leer je in 5 lessen duiken en gaan we leuke spellen doen onder water. Na die 5 lessen kun je doorgaan voor PADI Masterseal. In deze cursus ga je leuke dingen onder water doen zoals onderwaterfotografie, reddend duiken, visherkenning en milieu. Iedere week een andere opdracht.

Vanaf 10 jaar kunnen de kinderen starten met de PADI Junior Open Water Diver Cursus. Dit is dezelfde cursus die volwassenen volgen. Er zijn alleen wat restricties in diepte en de kinderen mogen alleen maar met een instructeur of volwassene duiken.

Volwassenen kunnen beginnen om hun PADI Open Water Diver Brevet te halen. Dit is een internationaal erkend brevet, je kan hiermee overal ter wereld duiken tot een diepte van 18 meter.

Wil je meer weten over deze cursussen of de PADI vervolgcursussen die bij Scuba Original Divecenter worden gegeven, neem dan contact met ons op:

Telefoon 06 – 41 94 15 60
E-mail info@scubaoriginal.nl

star_full star_full star_full star_full star_full

Ik heb een PADI Self-Reliant-cursus gevolgd bij Scuba Original. Ik kende ze niet, maar ik koos ze omdat hun antwoord op mijn vraag erg meegaand was en ze bereid waren de cursus in te plannen volgens mijn schema. Ik was erg blij met de 1:1 aandacht die ik van Rudy kreeg; de theorieles was een informatieve en leuke discussie, en de buitenwaterduiken waren ook geweldig leuk. Rudy was vriendelijk en openhartig met zijn feedback gedurende de cursus. Ik zou Scuba Original ten zeerste aanbevelen voor duikopleidingen.

Tigin Kaptanoglu

star_full star_full star_full star_full star_full

De kinderen vonden de duik erg gaaf. De mensen zijn heel aardig. Mijn dochter mocht nog een 2e duik doen.

Patrick Dekker

Wij vinden het leuk als jij ook een reactie achter laat:


Introduiken Baafje Fandag

Scuba Original Divecenter

Jouw PADI Five Star Divecenter

Poel 9a
1713 GL Obdam
Telefoon
06 – 41 94 15 60
E-mail
info@scubaoriginal.nl
Website
https://www.scubaoriginal.nl
Facebook
https://www.facebook.com/DivecenterScubaOriginal/
Instagram
https://www.instagram.com/scuba_original/

Duik mee met Duikteam Tiburón!
Het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Bijna wekelijks staat Duikteam Tiburón aan de waterkant om leuke buitenwaterduiken te maken. We proberen nieuwe stekken uit en gaan ook regelmatig naar Zeeland. Als lid van Duikteam Tiburón profiteer je ook van leuke acties van Scuba Original Divecenter, je kan gratis zwemmen op de zwembaduren en je krijgt korting op flesvullingen.

Regelmatig worden er activiteiten gehouden zoals een Rescue-, een DSMB-clinic of een duiktrip naar Todi of Enkhuizen om te helmduiken. Ieder jaar organiseert Duikteam Tiburón ook een duikweekend. In de winter organiseren we regelatig ScubaSoup-avonden, een gezellige avond waarbij je aan kunt schuiven voor een kom soep met stokbrood en daarna doen we een gezellige duikgerelateerde activiteit. Denk aan presentaties over haaien of de S.S. Thistlegorm, spannende (duik)gameshows of gezellig een (duik)film kijken.
Duikteam Tiburón is niet voor niets het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Meer informatie over Duikteam Tiburón vind je op de website:

https://www.duikteam-tiburon.nl

Diving is fun!

Categories: Nieuws