Scuba Original Divecenter was zaterdag 9 juli introduiken aan het geven tijdens de Baafje Fandag. Een leuke gelegenheid om belangstellenden een eerste duikervaring te geven en voor ons was het natuurlijk een goede reclame.

Introduiken Baafje Fandag door Scuba Original Divecenter

Zwembad Het Baafje organiseerde op 9 juli hun Fandag. Geïnteresseerden konden meedoen met diverse activiteiten die door heel het zwembad werden georganiseerd. Wij hadden onze duikstek op de achterste tribune. Het weer was goed en er was genoeg animo. We hebben om en de nabij 15 introduiken gegeven tijdens de Baafje Fandag.

Foto’s introduiken Baafje Fandag

Ook Brenda heeft tussen de introductieduiken door nog een aantal foto’s kunnen schieten.

Introduiken Baafje Fandag

Wil jij ook zo’n gave introductieduik?

Scuba Original Divecenter geeft in de zomermaanden iedere vrijdagavond les in Zwembad Het Baafje. Als je ook interesse hebt in een introductieduik, dan kan dat uiteraard. Een complete introductieduik van een uur onder water met daarvoor nog een klein beetje duiktheorie bieden wij aan voor € 50,- per persoon. Lees op deze pagina meer informatie over de introductieduiken die wij aanbieden of schrijf je gelijk in.

Wil je toch wat meer weten, neem dan contact met ons op:

Telefoon 06 – 41 94 15 60
E-mail info@scubaoriginal.nl

star_full star_full star_full star_full star_full

Onze PADI open water behaald met vakkundig en persoonlijke begeleiding. Instructeurs zijn laagdrempelig te benaderen en het was nog gezellig ook! Na onze eerste duikles dachten wij: ‘Dit gaat goed komen’!

Zeker aan te raden!

Perry en Emma

star_full star_full star_full star_full star_full

Onze PADI open water behaald met vakkundig en persoonlijke begeleiding. Instructeurs zijn laagdrempelig te benaderen en het was nog gezellig ook! Na onze eerste duikles dachten wij: ‘Dit gaat goed komen’!

Zeker aan te raden!

Perry en Emma

Wij vinden het leuk als jij ook een reactie achter laat:


Introduiken Baafje Fandag

Scuba Original Divecenter

Jouw PADI Five Star Divecenter

Poel 9a
1713 GL Obdam
Telefoon
06 – 41 94 15 60
E-mail
info@scubaoriginal.nl
Website
https://www.scubaoriginal.nl
Facebook
https://www.facebook.com/DivecenterScubaOriginal/
Instagram
https://www.instagram.com/scuba_original/

Duik mee met Duikteam Tiburón!
Het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Bijna wekelijks staat Duikteam Tiburón aan de waterkant om leuke buitenwaterduiken te maken. We proberen nieuwe stekken uit en gaan ook regelmatig naar Zeeland. Als lid van Duikteam Tiburón profiteer je ook van leuke acties van Scuba Original Divecenter, je kan gratis zwemmen op de zwembaduren en je krijgt korting op flesvullingen.

Regelmatig worden er activiteiten gehouden zoals een Rescue-, een DSMB-clinic of een duiktrip naar Todi of Enkhuizen om te helmduiken. Ieder jaar organiseert Duikteam Tiburón ook een duikweekend. In de winter organiseren we regelatig ScubaSoup-avonden, een gezellige avond waarbij je aan kunt schuiven voor een kom soep met stokbrood en daarna doen we een gezellige duikgerelateerde activiteit. Denk aan presentaties over haaien of de S.S. Thistlegorm, spannende (duik)gameshows of gezellig een (duik)film kijken.
Duikteam Tiburón is niet voor niets het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Meer informatie over Duikteam Tiburón vind je op de website:

https://www.duikteam-tiburon.nl

Diving is fun!

Categories: Nieuws