Tijdens de PADI Advanced Open Water Diver Cursus draait alles om het ervaring opdoen in duiken. In jouw PADI Open Water Diver Cursus heb je geleerd hoe je moet duiken. Tijdens deze opleiding ga je door middel van 5 Adventure-duiken jouw duikvaardigheden vergroten.

Vervolg jouw duikavontuur bij Scuba Original Divecenter

Er zijn twee Adventure-duiken verplicht, namelijk de diepe duik en de onderwaternavigatieduik. De overige drie Adventure-duiken kan je zelf kiezen. Je kan hierbij kiezen uit bijvoorbeeld een nachtduik, een droogpakduik, PADI Peak Performance Buyancy om jouw drijfvermogen te verbeteren etc.

Prijs (met eigen uitrusting) € 325,- per persoon
Prijs (huur uitrusting) € 450,- per persoon

Inschrijven voor cursus

Schrijf je gelijk in!

Gender

Alle duiken worden in het buitenwater gemaakt!

Alle duiken voor de PADI Advanced Open Water Opleiding worden in het buitenwater gemaakt. We streven ernaar om de duiken in twee dagen af te ronden.

De eerste dag zullen we bijvoorbeeld beginnen met een Peak Performance Buancy Adventureduik en de tweede duik zal een Navigatie Adventureduik zijn. De tweede dag beginnen we met de Diepe Adventureduik en ‘s middags gaan we zoeken en bergen tijdens de Search and Recovery Adventureduik. De PADI Advanced Open Water Cursus kunnen we spectaculair afsluiten door ‘s avonds een Adventure Nachtduik te maken.

De bovenstaande planning is uiteraard een voorbeeld. Op de diepe en navigatieduik na kun je zelf kiezen uit de PADI Specialties welke overige drie PADI Adventure-duiken je wilt maken.

Doe de Advanced+ opleiding erbij!

Vergroot jouw veiligheid en ervaring!
Doe de PADI Advanced+ Opleiding bij Scuba Original Divecenter!

Kies je voor de Advance+ Opleiding, dan maak je 2 buitenwaterduiken extra waarbij er extra wordt ingegaan op het beheersen van jouw drijfvermogen, het oplaten van een DSMB-boei en het werken met een reel.

De Delayed Surface Marker Buoy of DSMB is tegenwoordig een onmisbaar uitrustingsstuk van iedere duiker. Aan de oppervlakte vaart steeds meer pleziervaart en door middel van de boei kan je de schippers waarschuwen dat jij onder die boei bezig bent aan jouw opstijging.

Tijdens de PADI Advanced+ Opleiding leer je hoe je veilig op een goede manier de boei op kan laten. Een goede duiker kan dit zonder de bodem aan te raken.

Belangrijk is ook hoe je veilig jouw spoeltje, of reel aan de boei kan knopen onder water. Dit ook zonder dat het touw in de knoop raakt of dat je de bodem raakt.

Een zeer nuttige, maar ook hele leuke cursus om jouw duikvaardigheden te vergroten.

Prijs € 80,- per persoon

(2 duiken)

Scuba Original Nachtduiken 1

Geef je nu op en vergroot jouw
onderwaterervaring bij Scuba Original Divecenter!

Telefoon 06 – 41 94 15 60
E-mail info@scubaoriginal.nl

Al het cursusmateriaal is bij de PADI vervolgopleidingen en PADI Specialties inbegrepen. De duikuitrusting en pak dien je zelf te verzorgen of te huren bij de duikschool.

Het kan zijn dat er op een aantal duikstekken een parkeerkaart moet worden aangeschaft, deze is voor eigen rekening.

De PADI Adventure-duiken die je tijdens jouw PADI Advanced Open Water Opleiding maakt, tellen mee als de eerste duik van de desbetreffende PADI Specialty. Heb je de smaak te pakken gekregen en wil je meer weten over bijvoorbeeld de nachtduiken, of bijvoorbeeld droogpakduiken, dan raden wij de volledige PADI Specialty aan.

Nooit meer in een natpak? Volg nu een PADI Droogpakspecialty bij Scuba Original Divecenter!

De smaak te pakken gekregen? Maak de duik af door de volledige PADI Specialty te volgen!

Boek nu een volledige PADI Specialty.

Scuba Original Zoetwaterkreeftje

Wil je jouw duikvaardigheden bijhouden? Wordt dan, na het behalen van jouw PADI Advanced Open Water Diver Brevet, lid van Duikvereniging Tiburón! Je kan dan oefenen in het zwembad, maar de duikvereniging organiseert regelmatig duiken in een plas in de buurt, of we gaan naar Zeeland om een paar duiken te maken.
http://www.duikteam-tiburon.nl/

Scuba Original PADI Advanced Open Water Diver Cursus

Onze PADI open water behaald met vakkundig en persoonlijke begeleiding. Instructeurs zijn laagdrempelig te benaderen en het was nog gezellig ook! Na onze eerste duikles dachten wij: ‘Dit gaat goed komen’!

Zeker aan te raden!

Perry en Emma

Super fijne duik gemaakt in zwembad Het Baafje in Heiloo. Aardige mensen. Sportieve groet Nancy

Nancy Stikkelman

Wij vinden het leuk als jij ook een reactie achter laat:


Introduiken Baafje Fandag

Scuba Original Divecenter

Jouw PADI Five Star Divecenter

Poel 9a
1713 GL Obdam
Telefoon
06 – 41 94 15 60
E-mail
info@scubaoriginal.nl
Website
https://www.scubaoriginal.nl
Facebook
https://www.facebook.com/DivecenterScubaOriginal/
Instagram
https://www.instagram.com/scuba_original/

Duik mee met Duikteam Tiburón!

Bijna wekelijks staat Duikteam Tiburón aan de waterkant om leuke buitenwaterduiken te maken. We proberen nieuwe stekken uit en gaan ook regelmatig naar Zeeland. Als lid van Duikteam Tiburón profiteer je ook van leuke acties van Scuba Original Divecenter, je kan gratis zwemmen op de zwembaduren en je krijgt korting op flesvullingen.

Regelmatig worden er activiteiten gehouden zoals een Rescue-, een DSMB-clinic of een duiktrip naar Todi. Ieder jaar organiseert Duikteam Tiburón ook een duikweekend. Uiteraard vinden wij het ook gezellig als je op de clubavonden komt.

Meer informatie over Duikteam Tiburón vind je op de website:

https://www.duikteam-tiburon.nl

Diving is fun!