Padi Bubblemakers duikers in de dop. Elin en Fenna waren afgelopen vrijdag onze Bubblemakers!
Hoe leuk is het als je een uur lang volle aandacht heb van een duikinstructeur en een onderwaterfotograaf? Volgens mij vonden Elin en Fenna het fantastisch.

Scuba Original Divecenter organiseert voor kinderen van 8 tot 10 jaar het Padi Bubblemaker Programma. Zo maken kinderen voor het eerst kennis met de onderwaterwereld.

Padi Bubblemakers, duikers in de dop

Wat leren de Bubblemakers?

Het PADI Bubblemaker Programma is er op gericht om kinderen van 8 tot 10 jaar kennis te laten maken met de duiksport. Je kan dit vergelijken met de introductieduik voor volwassenen of PADI Discover Scuba Diving (DSD).

De kinderen komen eerst bij ons op de duikschool de duikuitrusting passen en na een korte uitleg wat we allemaal gaan doen gaan we op weg naar het zwembad. Als de kinderen hun wetsuit aantrekken bouwen wij de apparatuur op zodat we snel het water in kunnen.

Padi Bubblemakers, duikers in de dop

In het ondiepe deel van het zwembad krijgen ze de duikfles op hun rug en beginnen we ze stapje voor stapje te laten wennen aan het ademen onder water. We doen ook wat oefeningen waardoor ze zich onder water kunnen redden als er bijvoorbeeld water in hun masker komt. Je zal zien dat dit bij kinderen heel snel gaat zodat we al vrij vlug over kunnen gaan stappen op het doen van spelletjes onder water.

Padi Bubblemakers, duikers in de dop

Op het moment dat ze met een spel bezig zijn gaat het eigenlijk helemaal vanzelf. Ze hebben dan alleen nog oog voor de torpedo of de onderwaterfrisbee. Zo worden onze PADI Bubblemakers duikers in de dop!

De kinderen hebben de smaak te pakken gekregen

De duikinstructeurs van Scuba Original Divecenter liggen wekelijks in het zwembad. Als de kinderen lid worden van het PADI Sealteam, dan kunnen ze gaan voor hun eerste duikbrevet, ze worden dan een PADI Seal. Spelenderwijs leren ze alle oefeningen die ze moeten weten om een echte duiker te worden.

Nadat ze hun PADI Sealbrevet hebben gehaald kunnen ze doorgaan voor hun Master Sealbrevet. Tijdens deze lessen leren ze allemaal spannende dingen zoals onderwaterfotografie, beheersing van hun drijfvermogen en nog veel meer.

Meer weten over het PADI Bubblemaker Programma?

Voor meer informatie over het PADI Bubblemaker Programma of het PADI Sealteam wat wij bij Scuba Original Divecenter geven bezoek deze pagina of u kunt contact opnemen met:

Scuba Original Divecenter

Uw PADI Five Star Divecenter

Poel 9a
1713 GL Obdam
Telefoon
06 – 41 94 15 60
E-mail
info@scubaoriginal.nl

star_full star_full star_full star_full star_full

Ik heb een PADI Self-Reliant-cursus gevolgd bij Scuba Original. Ik kende ze niet, maar ik koos ze omdat hun antwoord op mijn vraag erg meegaand was en ze bereid waren de cursus in te plannen volgens mijn schema. Ik was erg blij met de 1:1 aandacht die ik van Rudy kreeg; de theorieles was een informatieve en leuke discussie, en de buitenwaterduiken waren ook geweldig leuk. Rudy was vriendelijk en openhartig met zijn feedback gedurende de cursus. Ik zou Scuba Original ten zeerste aanbevelen voor duikopleidingen.

Tigin Kaptanoglu

star_full star_full star_full star_full star_full

Scuba Original is een fijne duikschool waarbij al het contact erg soepel en persoonlijk verloopt. Instructeurs zijn zeer vakbekwaam, flexibel en je voelt je als cursist snel op je gemak.
Mannen, nogmaals erg bedankt voor jullie hulp!

Thijs

Wij vinden het leuk als jij ook een reactie achter laat:


Introduiken Baafje Fandag

Scuba Original Divecenter

Jouw PADI Five Star Divecenter

Poel 9a
1713 GL Obdam
Telefoon
06 – 41 94 15 60
E-mail
info@scubaoriginal.nl
Website
https://www.scubaoriginal.nl
Facebook
https://www.facebook.com/DivecenterScubaOriginal/
Instagram
https://www.instagram.com/scuba_original/

Duik mee met Duikteam Tiburón!

Bijna wekelijks staat Duikteam Tiburón aan de waterkant om leuke buitenwaterduiken te maken. We proberen nieuwe stekken uit en gaan ook regelmatig naar Zeeland. Als lid van Duikteam Tiburón profiteer je ook van leuke acties van Scuba Original Divecenter, je kan gratis zwemmen op de zwembaduren en je krijgt korting op flesvullingen.

Regelmatig worden er activiteiten gehouden zoals een Rescue-, een DSMB-clinic of een duiktrip naar Todi. Ieder jaar organiseert Duikteam Tiburón ook een duikweekend. Uiteraard vinden wij het ook gezellig als je op de clubavonden komt.

Meer informatie over Duikteam Tiburón vind je op de website:

https://www.duikteam-tiburon.nl

Diving is fun!

Categories: Nieuws