Het wordt steeds makkelijker om onder water te fotograferen. De camera’s worden compacter en beter. Heb je al een onderwatercamera, of denk je er één aan te schaffen? Dan is het nu tijd voor de PADI Digital Underwater Photographer Specialty (DUP). Eén van de populairste specialties van dit moment. Je kunt jouw onderwaterervaring met iedereen delen, dat is wat onderwaterfotografie zo populair maakt.

Verbeter jouw onderwaterfotografie vaardigheden!
Boek nu de DUP-Specialty bij Scuba Original Divecenter!

De omstandigheden zijn geweldig, Je bent in Egypte, de zon schijnt en het water is extreem helder. Toch zijn jouw foto’s niet zo kleurrijk als die van jouw buddy… Vaak kan je door wat simpele instellingen en aanpassingen aan de manier van fotograferen, jouw foto’s enorm verbeteren.

De PADI Digital Underwater Photographer Specialty (DUP) is echt de moeite waard en het is ook nog eens een hele leuke cursus.

Tijdens de theorielessen leer je niet alleen om te gaan met jouw eigen camera, maar je kan oefenen met andere camera’s. Hoe ga je om met het onderwaterhuis, wat doe je aan onderhoud etc. Verder bootsen we verschillende soorten lichtomstandigheden na. En ja, dat kan ook in het leslokaal 😀

Scuba Original PADI Digital Underwater Photographer Specialty (DUP) 3

In het zwembad kan je nog even oefenen in gecontroleerde omstandigheden. Controleer jouw drijfvermogen tijdens het maken van van de foto en vergeet niet rustig te blijven ademen…

Na de zwembadles gaan we het buitenwater in. Meestal gaan we een dagje naar Zeeland om twee duiken te maken. Maar wil je liever twee losse duiken maken in een plas hier in Noord-Holland, dan kan dat ook.

Scuba Original PADI Digital Underwater Photographer Specialty (DUP) 1
Scuba Original PADI Digital Underwater Photographer Specialty (DUP) 2

Ook als je zelf nog geen camera hebt, kun je tijdens de Specialty genoeg ervaring opdoen zodat je later kunt beslissen welke camera je zult aanschaffen.

Prijs € 225,- per persoon (met eigen uitrusting)
Prijs € 287,50 per persoon (inclusief huur uitrusting)

(2 theorieavonden + 1 zwembadduik + 2 OW duiken)

Inschrijven voor cursus

Schrijf je gelijk in!

Gender

Geef jouw foto’s aandacht!
Bewerk ze na in Photoshop of Lightroom!

Wil je jouw foto’s ook nog eens digitaal leren bewerken in Adobe Photoshop en/of Adobe Lightroom? Boek dan de Workshop in Digitale Fotobewerking erbij. Je zult zien dat jouw foto’s enorm verbeteren door ze een klein beetje aandacht te geven.

Onbewerkte foto
Bewerkte foto

Digitale fotobewerking (DUP 2)
(Adobe Photoshop en Lightroom) – Prijs € 150,-

(2 theorieavonden – exclusief software)

Ben je minimaal 10 jaar oud en heb je jouw PADI (Junior) Open Water Diver Brevet dan kan je aan deze specialty deelnemen.

Boek nu jouw PADI Digital Underwater Photographer Specialty (DUP)!

Telefoon 06 – 41 94 15 60
E-mail info@scubaoriginal.nl

Beter fotograferen bereik je ook door veel foto’s te maken. Wordt lid van Duikvereniging Tiburón om lekker veel te duiken:
http://www.duikteam-tiburon.nl/

Scuba Original PADI Digital Underwater Photographer Specialty (DUP) 5

Al het cursusmateriaal is bij de PADI vervolgopleidingen en PADI Specialties inbegrepen. De duikuitrusting en pak dien je zelf te verzorgen of te huren bij de duikschool.

Heb je zelf geen camera, dan is het mogelijk er één te huren. Geef dit tijdig aan.

Voor de Workshop Digitale Fotobewerking is het belangrijk dat je zelf een laptop meeneemt waar Photoshop en/of Lightroom op is geïnstalleerd.

Het kan zijn dat er op een aantal duikstekken een parkeerkaart moet worden aangeschaft, deze is voor eigen rekening.

Eén van de belangrijkste vaardigheden tijdens het onderwater fotograferen is het beheersen van jouw drijfvermogen!

Anderen bekeken ook de PADI Peak Performance Buoyancy Specialty
op de website van Scuba Original Divecenter

Informeer naar de PADI Peak Performance Buoyancy Specialty

Trim als een Pro!
Fotografeer als een Pro!

star_full star_full star_full star_full star_full

This is the best dive school I could recommend. I signed up my 14 and 12 year old boys to the course and at the last minute decided to join them. The teachers were so patient and supportive given the 35 years plus age range between us all. Both my boys are bilingual, I am not but this did not cause a problem, the team made sure that everything was clearly explained and at all times we felt safe and comfortable.
We all passed our course and now look forward to becoming members of the dive club https://www.duikteam-tiburon.nl/

If you want to learn to dive no matter where you are in the Netherlands, this is the school you should use. They are well organised, the equipment is very well looked after, it’s fun and safe.

Chris, Alex & Connor

star_full star_full star_full star_full star_full

Ik heb hier mijn PADI open water gehaald. Dat was een fijne ervaring, dankzij een goede instructeur die alles helder en duidelijk uitlegde en goede begeleiding gaf.

Zeker een aanrader!

Ricardo

Wij vinden het leuk als jij ook een reactie achter laat:


Introduiken Baafje Fandag

Scuba Original Divecenter

Jouw PADI Five Star Divecenter

Poel 9a
1713 GL Obdam
Telefoon
06 – 41 94 15 60
E-mail
info@scubaoriginal.nl
Website
https://www.scubaoriginal.nl
Facebook
https://www.facebook.com/DivecenterScubaOriginal/
Instagram
https://www.instagram.com/scuba_original/

Duik mee met Duikteam Tiburón!

Bijna wekelijks staat Duikteam Tiburón aan de waterkant om leuke buitenwaterduiken te maken. We proberen nieuwe stekken uit en gaan ook regelmatig naar Zeeland. Als lid van Duikteam Tiburón profiteer je ook van leuke acties van Scuba Original Divecenter, je kan gratis zwemmen op de zwembaduren en je krijgt korting op flesvullingen.

Regelmatig worden er activiteiten gehouden zoals een Rescue-, een DSMB-clinic of een duiktrip naar Todi. Ieder jaar organiseert Duikteam Tiburón ook een duikweekend. Uiteraard vinden wij het ook gezellig als je op de clubavonden komt.

Meer informatie over Duikteam Tiburón vind je op de website:

https://www.duikteam-tiburon.nl

Diving is fun!