De PADI Discover Snorkling / Discover Skin diving cursus is bedoeld om jou op een veilige gecontroleerde manier te leren snorkelen. Hou je van de onderwaterwereld, maar kun je om wat voor reden dan ook niet duiken? Volg dan deze cursus.

In vijf zwembadduiken leer je omgaan met jouw masker, snorkel en vinnen. Je leert zwemtechnieken aan de oppervlakte, maar ook hoe je veilig door middel van een hoekduik iets dieper onder water de vissen kunt bekijken. Je leert hoekduiken maken, zwemtechnieken voor onder water, maar ook hoe je veilig naar de oppervlakte kunt terugkeren.

Tijdens de PADI Discover Snorkling / Discover Skin diving cursus is het belangrijk hoe je door middel van een goede ademtechniek door een snorkel kunt ademen. Je zult merken dat je veel minder snel buiten adem bent en veel langer kunt genieten van al het moois onder water.

We leren ook dat je veilig kunt snorkelen in een buddysysteem, net als bij duiken.

PADI Discover Snorkling / Discover Skin diving
Leer veilig en gecontroleerd snorkelen tijdens de PADI Discover Snorkling / Discover Skin Diving Cursus

Prijs € 125,- per persoon

(5 zwembadduiken)

Meer informatie over de cursus

Telefoon 06 – 41 94 15 60
E-mail info@scubaoriginal.nl

Al het cursusmateriaal is bij de PADI vervolgopleidingen en PADI Specialties inbegrepen. De duikuitrusting en pak dien je zelf te verzorgen of te huren bij de duikschool.

Het kan zijn dat er op een aantal duikstekken een parkeerkaart moet worden aangeschaft, deze is voor eigen rekening.

Volg nu jouw PADI Cursus bij Scuba Original Divecenter!

star_full star_full star_full star_full star_full

Scuba Original is een fijne duikschool waarbij al het contact erg soepel en persoonlijk verloopt. Instructeurs zijn zeer vakbekwaam, flexibel en je voelt je als cursist snel op je gemak.
Mannen, nogmaals erg bedankt voor jullie hulp!

Thijs

star_full star_full star_full star_full star_full

Onze PADI open water behaald met vakkundig en persoonlijke begeleiding. Instructeurs zijn laagdrempelig te benaderen en het was nog gezellig ook! Na onze eerste duikles dachten wij: ‘Dit gaat goed komen’!

Zeker aan te raden!

Perry en Emma

Wij vinden het leuk als jij ook een reactie achter laat:


Introduiken Baafje Fandag

Scuba Original Divecenter

Jouw PADI Five Star Divecenter

Poel 9a
1713 GL Obdam
Telefoon
06 – 41 94 15 60
E-mail
info@scubaoriginal.nl
Website
https://www.scubaoriginal.nl
Facebook
https://www.facebook.com/DivecenterScubaOriginal/
Instagram
https://www.instagram.com/scuba_original/

Duik mee met Duikteam Tiburón!
Het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Bijna wekelijks staat Duikteam Tiburón aan de waterkant om leuke buitenwaterduiken te maken. We proberen nieuwe stekken uit en gaan ook regelmatig naar Zeeland. Als lid van Duikteam Tiburón profiteer je ook van leuke acties van Scuba Original Divecenter, je kan gratis zwemmen op de zwembaduren en je krijgt korting op flesvullingen.

Regelmatig worden er activiteiten gehouden zoals een Rescue-, een DSMB-clinic of een duiktrip naar Todi of Enkhuizen om te helmduiken. Ieder jaar organiseert Duikteam Tiburón ook een duikweekend. In de winter organiseren we regelatig ScubaSoup-avonden, een gezellige avond waarbij je aan kunt schuiven voor een kom soep met stokbrood en daarna doen we een gezellige duikgerelateerde activiteit. Denk aan presentaties over haaien of de S.S. Thistlegorm, spannende (duik)gameshows of gezellig een (duik)film kijken.
Duikteam Tiburón is niet voor niets het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Meer informatie over Duikteam Tiburón vind je op de website:

https://www.duikteam-tiburon.nl

Diving is fun!