Wil je het hele jaar door duiken, in weer en wind en dan ook nog comfortabel droog uit jouw pak stappen. De ideale specialty is dan de PADI Droogpakduiker Specialty die je volgt bij Scuba Original Divecenter.

Het hele jaar comfortabel en droog duiken!

Het beheersen van jouw drijfvermogen onderwater en goed trimmen gaat net even wat anders in een droogpak. Hoeveel lood heb ik nodig, welke onderkleding? Wat moet ik doen als alle lucht ineens naar mijn voeten schiet? Allemaal vragen waar je antwoord op krijgt als je de PADI Droogpakduiker Specialty bij Scuba Original Divecenter volgt.

Onder gecontroleerde omstandigheden in het zwembad ga je eerst oefenen met jouw droogpak. Je begint met uitloden en wat eenvoudige oefeningen om het drijfvermogen en trim te leren beheersen. Aan het eind van de zwembadles gaan we wat spectaculaire oefeningen doen waarbij je leert wat te doen als het lucht naar jouw voeten schiet. Deze oefeningen zijn altijd weer een hilarische afsluiting van de zwembadles.

Scuba Original PADI Droogpak Duiker Specialty Specialty 5

Na de zwembadsessie gaan we twee duiken in het buitenwater maken. Uiteraard worden dan ook de oefeningen gedaan die je in het zwembad al hebt geoefend, maar we gaan ook lekker de plas verkennen en genieten. Want wennen aan een droogpak is tenslotte de belangrijkste oefening!

Prijs € 275,- per persoon (met eigen uitrusting)
Prijs € 337,50 per persoon (inclusief huur uitrusting)
Prijs € 300,- per persoon (inclusief huur uitrusting voor leden Duikteam Tiburón)

(1 zwembadduik + 2 OW duiken)

Ben je minimaal 10 jaar oud en heb je jouw PADI (Junior) Open Water Diver Brevet dan kan je aan deze specialty deelnemen.

Scuba Original PADI Droogpak Specialty 4

Boek nu jouw PADI Droogpakduiker Specialty!

Inschrijven voor cursus

Schrijf je gelijk in!

Gender

Telefoon 06 – 41 94 15 60
E-mail info@scubaoriginal.nl

Kijk ook op de website van Duikvereniging Tiburón of je binnenkort mee kan met een activiteit om jouw vaardigheden in een droogpak bij te houden:
http://www.duikteam-tiburon.nl/

Al het cursusmateriaal is bij de PADI vervolgopleidingen en PADI Specialties inbegrepen. De duikuitrusting en pak dien je zelf te verzorgen of te huren bij de duikschool.

Het kan zijn dat er op een aantal duikstekken een parkeerkaart moet worden aangeschaft, deze is voor eigen rekening.

Anderen bekeken ook de PADI Peak Performance Buoyancy Specialty (PPB)
op de website van Scuba Original Divecenter

Informeer naar de PADI Peak Performance Buoyancy Specialty (PPB)

Volg ook een PADI Peak Performance Buoyancy Specialty bij Scuba Original Divecenter!

star_full star_full star_full star_full star_full

Scuba Original is een fijne duikschool waarbij al het contact erg soepel en persoonlijk verloopt. Instructeurs zijn zeer vakbekwaam, flexibel en je voelt je als cursist snel op je gemak.
Mannen, nogmaals erg bedankt voor jullie hulp!

Thijs

star_full star_full star_full star_full star_full

Ik heb hier mijn PADI open water gehaald. Dat was een fijne ervaring, dankzij een goede instructeur die alles helder en duidelijk uitlegde en goede begeleiding gaf.

Zeker een aanrader!

Ricardo

Wij vinden het leuk als jij ook een reactie achter laat:


Introduiken Baafje Fandag

Scuba Original Divecenter

Jouw PADI Five Star Divecenter

Poel 9a
1713 GL Obdam
Telefoon
06 – 41 94 15 60
E-mail
info@scubaoriginal.nl
Website
https://www.scubaoriginal.nl
Facebook
https://www.facebook.com/DivecenterScubaOriginal/
Instagram
https://www.instagram.com/scuba_original/

Duik mee met Duikteam Tiburón!
Het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Bijna wekelijks staat Duikteam Tiburón aan de waterkant om leuke buitenwaterduiken te maken. We proberen nieuwe stekken uit en gaan ook regelmatig naar Zeeland. Als lid van Duikteam Tiburón profiteer je ook van leuke acties van Scuba Original Divecenter, je kan gratis zwemmen op de zwembaduren en je krijgt korting op flesvullingen.

Regelmatig worden er activiteiten gehouden zoals een Rescue-, een DSMB-clinic of een duiktrip naar Todi of Enkhuizen om te helmduiken. Ieder jaar organiseert Duikteam Tiburón ook een duikweekend. In de winter organiseren we regelatig ScubaSoup-avonden, een gezellige avond waarbij je aan kunt schuiven voor een kom soep met stokbrood en daarna doen we een gezellige duikgerelateerde activiteit. Denk aan presentaties over haaien of de S.S. Thistlegorm, spannende (duik)gameshows of gezellig een (duik)film kijken.
Duikteam Tiburón is niet voor niets het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Meer informatie over Duikteam Tiburón vind je op de website:

https://www.duikteam-tiburon.nl

Diving is fun!