Waarom een PADI DSMB Specialty volgen? Een DSMB is een Delayed Surface Marker Buoy of een oppervlakte signaleringsboei. Het wordt steeds drukker op het water met pleziervaart. Sloepen, zeilboten, snelle rubberbootjes, SUB’s enzovoort. Voor duikers wordt het gevaar groter dat je tijdens een opstijging in aanraking komt met een object aan de oppervlakte. Maak jouw opstijging daarom veiliger met een boei!

De boei maakt niet alleen de opstijging veiliger maar bij een noodgeval kan je ook makkelijker naar de kant seinen door heen en weer te zwaaien met de boei.

Door gebruik te maken van de DSMB bij de opstijging wordt ook het maken van een veiligheidsstop makkelijker. Dit leer je ook tijdens de cursus.

PADI DSMB Specialty

Scuba Original Divecenter is een groot voorstander voor het duiken met een boei, met name als je buiten de officiële duikgebieden duikt. Bij de meeste duikorganisaties die op de Noordzee duiken is het verplicht. De duik wordt er veiliger door.

Maak veilig een opstijging met een Delayed Surface Marker Buoy (DSMB)!

Door het volgen van de PADI DSMB Specialty bij Scuba Original Divecenter in Obdam leer je met verschillende boeitjes om te gaan, maar ook met verschillende soorten spoeltjes waar het touw omheen zit. Na afloop van de cursus kan je zelf jouw keuze maken welke combinatie van boei en spoel met touw voor jou het beste werkt.

Verder leer je hoe je spoel en boei kunt voorbereiden en daarna kunt opbergen in jouw uitrusting. Je leert hoe je de boei zwevend kunt oplaten en zwemmend de boei kunt meeslepen en veilig de lijn kunt oprollen zonder zelf verstrikt te raken.

Prijs € 150,- per persoon (exclusief boei en spoel)

(2 OW duiken)

Ben je minimaal 12 jaar oud en heb je jouw PADI Open Water Diver Brevet dan kan je aan deze specialty deelnemen.

Boek nu jouw PADI DSMB Specialty!

Inschrijven voor cursus

Schrijf je gelijk in!

Gender

Telefoon 06 – 41 94 15 60
E-mail info@scubaoriginal.nl

Al het cursusmateriaal is bij de PADI vervolgopleidingen en PADI Specialties inbegrepen. De duikuitrusting en pak dien je zelf te verzorgen of te huren bij de duikschool.

Het kan zijn dat er op een aantal duikstekken een parkeerkaart moet worden aangeschaft, deze is voor eigen rekening.

Tijdens de duiken van Duikteam Tiburón promoten wij ook het gebruik van de boei!
Anderen bekeken ook de PADI Bootduik Specialty
op de website van Scuba Original Divecenter

Informeer naar de PADI Bootduik Specialty

Volg ook een PADI Bootduikspecialty bij Scuba Original Divecenter!

star_full star_full star_full star_full star_full

Ik heb hier mijn PADI open water gehaald. Dat was een fijne ervaring, dankzij een goede instructeur die alles helder en duidelijk uitlegde en goede begeleiding gaf.

Zeker een aanrader!

Ricardo

star_full star_full star_full star_full star_full

Ik heb hier mijn PADI open water gehaald. Dat was een fijne ervaring, dankzij een goede instructeur die alles helder en duidelijk uitlegde en goede begeleiding gaf.

Zeker een aanrader!

Ricardo

Wij vinden het leuk als jij ook een reactie achter laat:


Introduiken Baafje Fandag

Scuba Original Divecenter

Jouw PADI Five Star Divecenter

Poel 9a
1713 GL Obdam
Telefoon
06 – 41 94 15 60
E-mail
info@scubaoriginal.nl
Website
https://www.scubaoriginal.nl
Facebook
https://www.facebook.com/DivecenterScubaOriginal/
Instagram
https://www.instagram.com/scuba_original/

Duik mee met Duikteam Tiburón!
Het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Bijna wekelijks staat Duikteam Tiburón aan de waterkant om leuke buitenwaterduiken te maken. We proberen nieuwe stekken uit en gaan ook regelmatig naar Zeeland. Als lid van Duikteam Tiburón profiteer je ook van leuke acties van Scuba Original Divecenter, je kan gratis zwemmen op de zwembaduren en je krijgt korting op flesvullingen.

Regelmatig worden er activiteiten gehouden zoals een Rescue-, een DSMB-clinic of een duiktrip naar Todi of Enkhuizen om te helmduiken. Ieder jaar organiseert Duikteam Tiburón ook een duikweekend. In de winter organiseren we regelatig ScubaSoup-avonden, een gezellige avond waarbij je aan kunt schuiven voor een kom soep met stokbrood en daarna doen we een gezellige duikgerelateerde activiteit. Denk aan presentaties over haaien of de S.S. Thistlegorm, spannende (duik)gameshows of gezellig een (duik)film kijken.
Duikteam Tiburón is niet voor niets het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Meer informatie over Duikteam Tiburón vind je op de website:

https://www.duikteam-tiburon.nl

Diving is fun!