Vanaf 8 jaar mogen kinderen duiken. Je zult zien dat ze het ook heel leuk vinden en het vaak sneller oppakken dan volwassenen. In het PADI Duiken met kinderen Programma worden ze klaargestoomd tot echte duikers en zul je verbaast staan hoe snel ze het duiken onder de knie hebben.

Jouw kind kan duiken!

Er is geen verschil met de volwassen uitrusting. De kinderen duiken met kleinere flessen en vestjes, maar voor de rest is alles gelijk.

Het is wel belangrijk dat de kinderen watervrij zijn en van de ouders wordt verwacht dat ze in ieder geval op de kant aanwezig zijn. Tot aan Junior Open Water geven we alle lessen in het zwembad tijdens het PADI Duiken met kinderen Programma.

PADI Bubblemaker

Het PADI Bubblemaker Programma is een leuke manier om kinderen kennis te laten maken met de duiksport. In het zwembad onder begeleiding van een ervaren instructeur maken ze een introductieduik.

Het Bubblemaker Programma is zeer geschikt om samen met een vriendje of vriendinnetje te doen, of misschien wel als onderdeel van een verjaardagsfeestje.

Alle duikende kinderen moeten minimaal een leeftijd van 8 jaar hebben.

Het Bubblemaker Programma wordt afgesloten met een oorkonde.

Geef jouw kind op voor een enorm leuke
onderwaterervaring bij Scuba Original Divecenter!

Telefoon 06 – 41 94 15 60
E-mail info@scubaoriginal.nl

Prijs € 55,- per kind

Bij de prijs inbegrepen is de benodigde duikapparatuur en de zwembadhuur.


PADI SEAL Team en Master SEAL

Voor de kids vanaf 8 tot 10 jaar kun je de kinderen mee laten doen met het PADI SEALTeam en Master SEAL Programma wat in feite een speelse variant is op het PADI Open Water Diver en Advanced Open Water Diver Brevet.

Bij het PADI SEALTeam programma leren de kinderen op een speelse manier hoe ze moeten duiken. Net als volwassen duikers wordt ze geleerd hoe ze hun duikset op moeten bouwen, een buddycheck moeten doen etc.

Ook de kids leren de basisvaardigheden van het duiken!

SEALTeam (5 zwembadlessen)
Prijs € 175,- per kind

Bij de prijs inbegrepen is de benodigde duikapparatuur en de zwembadhuur.

Nadat ze de basisvaardigheden van het duiken hebben geleerd kunnen ze andere dingen gaan doen onderwater zoals fotograferen, leren hun drijfvermogen beheersen, maar ook reddende handelingen uitvoeren. Alles op een speelse manier.

De leden van het PADI SEALTeam hebben ook hun eigen logboek met daarin leuke opdrachten voor thuis en in het zwembad. Na iedere opdracht wordt de les afgetekend door de instructeur en wordt er een sticker in het logboek geplakt.

Een PADI Master SEAL weet al heel veel van duiken en laat graag zien wat ze allemaal kunnen!

Master SEAL (10 zwembadlessen)
Prijs € 225,- per kind

Bij de prijs inbegrepen is de benodigde duikapparatuur en de zwembadhuur.

Wordt jouw kind ook een duiker bij
Scuba Original Divecenter!

Telefoon 06 – 41 94 15 60
E-mail info@scubaoriginal.nl


PADI Junior Open Water Diver
en Junior Advanced Open Water Diver

Als een kind 10 jaar is geworden kunnen ze de PADI Junior Open Water Diver Cursus volgen. Dit is een volwaardig PADI Open Water Brevet. Ze leren uit hetzelfde boek als een volwassene en krijgen ook dezelfde onderwatervaardigheden die ze moeten leren. De enige restricties zijn dat ze alleen onder begeleiding van een volwassene mogen duiken, en de maximale duikdiepte is 12 meter.

Als de kinderen 15 jaar zijn kan het brevet worden omgezet naar een PADI Open Water Diver Brevet.

Scuba Original PADI Duiken met kinderen Programma

Voor ouders die duiken is het PADI Junior Open Water Diver Brevet een ultieme mogelijkheid om samen met hun kind(eren) te kunnen duiken.

Prijs € 525,- per kind

Bij de prijs inbegrepen is de benodigde duikapparatuur, duikpak en de zwembadhuur. Het kan zijn dat er op een aantal duikstekken een parkeerkaart moet worden aangeschaft, deze is voor eigen rekening.

Junior Open Water Divers die minimaal 12 jaar oud, zijn kunnen ook meedoen met de PADI Junior Advanced Open Water Diver Cursus. Tijdens deze cursus maken ze kennis met 5 specialties.

Voor kids die verder willen is er de PADI Junior Advanced Open Water Diver Cursus bij Scuba Original Divecenter!

Prijs (met eigen uitrusting) € 325,- per kind
Prijs (huur uitrusting) € 450,- per kind

Met welke PADI Specialties kunnen ze kennismaken?

Het kan zijn dat er op een aantal duikstekken een parkeerkaart moet worden aangeschaft, deze is voor eigen rekening.

PADI Duiken met kinderen Programma

Het lidmaatschap van Duikvereniging Tiburón is zeer geschikt voor kinderen. Ze kunnen wekelijks het zwembad in om hun duikvaardigheden op peil te houden.
http://www.duikteam-tiburon.nl/

star_full star_full star_full star_full star_full

Scuba Original is een fijne duikschool waarbij al het contact erg soepel en persoonlijk verloopt. Instructeurs zijn zeer vakbekwaam, flexibel en je voelt je als cursist snel op je gemak.
Mannen, nogmaals erg bedankt voor jullie hulp!

Thijs

star_full star_full star_full star_full star_full

De kinderen vonden de duik erg gaaf. De mensen zijn heel aardig. Mijn dochter mocht nog een 2e duik doen.

Patrick Dekker

Wij vinden het leuk als jij ook een reactie achter laat:


Introduiken Baafje Fandag

Scuba Original Divecenter

Jouw PADI Five Star Divecenter

Poel 9a
1713 GL Obdam
Telefoon
06 – 41 94 15 60
E-mail
info@scubaoriginal.nl
Website
https://www.scubaoriginal.nl
Facebook
https://www.facebook.com/DivecenterScubaOriginal/
Instagram
https://www.instagram.com/scuba_original/

Duik mee met Duikteam Tiburón!
Het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Bijna wekelijks staat Duikteam Tiburón aan de waterkant om leuke buitenwaterduiken te maken. We proberen nieuwe stekken uit en gaan ook regelmatig naar Zeeland. Als lid van Duikteam Tiburón profiteer je ook van leuke acties van Scuba Original Divecenter, je kan gratis zwemmen op de zwembaduren en je krijgt korting op flesvullingen.

Regelmatig worden er activiteiten gehouden zoals een Rescue-, een DSMB-clinic of een duiktrip naar Todi of Enkhuizen om te helmduiken. Ieder jaar organiseert Duikteam Tiburón ook een duikweekend. In de winter organiseren we regelatig ScubaSoup-avonden, een gezellige avond waarbij je aan kunt schuiven voor een kom soep met stokbrood en daarna doen we een gezellige duikgerelateerde activiteit. Denk aan presentaties over haaien of de S.S. Thistlegorm, spannende (duik)gameshows of gezellig een (duik)film kijken.
Duikteam Tiburón is niet voor niets het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Meer informatie over Duikteam Tiburón vind je op de website:

https://www.duikteam-tiburon.nl

Diving is fun!