Een goede aanvulling op jouw Emergency First Responder Brevet (EFR) is de PADI Emergency Oxygen Provider Specialty. Je bent na het behalen van het brevet bevoegd om noodzuurstof toe te dienen. Noodzuurstof toedienen is één van de belangrijkste reddende stappen na een duikongeval. Het bevorderd de genezing bij bijna alle duikverwondingen.

Vergroot de duikveiligheid, volg de Oxygen Provider Cursus!

Als je de PADI Oxygen Provider Specialty bij Scuba Original Divecenter volgt, dan wordt je getraint in het omgaan met verschillende soorten noodzuurstofsystemen. Verder worden er realistische scenario’s nagebootst waardoor het een goede aanvulling is op jouw EFR Brevet.

Onder gecontroleerde omstandigheden in het zwembad ga je eerst oefenen met jouw droogpak. Je begint met uitloden en wat eenvoudige oefeningen om het drijfvermogen en trim te leren beheersen. Aan het eind van de zwembadles gaan we wat spectaculaire oefeningen doen waarbij je leert wat te doen als het lucht naar jouw voeten schiet. Deze oefeningen zijn altijd weer een hilarische afsluiting van de zwembadles.

De cursus wordt gegeven in ons duikcentrum. Hier zijn verschillende soorten zuurstofkoffers aanwezig. Het instructieteam vind het een dankbare taak om slachtoffer te spelen.

Wil je de duikveiligheid nog meer vergroten door na de specialty een eigen noodzuurstofkoffer aan te schaffen, dan kunnen wij jou hierin adviseren.

Prijs € 200,- per persoon

(1 avond)

Er zit geen leeftijds- of andere begrenzing aan de PADI Oxygen Provider Specialty. Iedereen die iets met duiken te maken heeft kan deze cursus volgen. Je hoeft hiervoor geen duiker te zijn. Van strandwacht tot badmeester tot bemanningslid van een boot etc.

Scuba Original PADI Emergency Oxigen Provider Specialty 2

Boek nu jouw PADI Emergency Oxygen Provider Specialty!

Inschrijven voor cursus

Schrijf je gelijk in!

Gender

Telefoon 06 – 41 94 15 60
E-mail info@scubaoriginal.nl

Kijk ook op de website van Duikvereniging Tiburón of ze binnenkort nog rescue-vaardigheden gaan oefenen in het zwembad of buitenwater:
http://www.duikteam-tiburon.nl/

Al het cursusmateriaal is bij de PADI vervolgopleidingen en PADI Specialties inbegrepen.

Anderen bekeken ook de PADI Rescue Diver Cursus
op de website van Scuba Original Divecenter

Informeer naar de PADI Rescue Diver Cursus

Volg ook de PADI Rescue Diver Cursus bij Scuba Original Divecenter!

star_full star_full star_full star_full star_full

Super fijne duik gemaakt in zwembad Het Baafje in Heiloo. Aardige mensen. Sportieve groet Nancy

Nancy Stikkelman

star_full star_full star_full star_full star_full

Ik heb een PADI Self-Reliant-cursus gevolgd bij Scuba Original. Ik kende ze niet, maar ik koos ze omdat hun antwoord op mijn vraag erg meegaand was en ze bereid waren de cursus in te plannen volgens mijn schema. Ik was erg blij met de 1:1 aandacht die ik van Rudy kreeg; de theorieles was een informatieve en leuke discussie, en de buitenwaterduiken waren ook geweldig leuk. Rudy was vriendelijk en openhartig met zijn feedback gedurende de cursus. Ik zou Scuba Original ten zeerste aanbevelen voor duikopleidingen.

Tigin Kaptanoglu

Wij vinden het leuk als jij ook een reactie achter laat:


Introduiken Baafje Fandag

Scuba Original Divecenter

Jouw PADI Five Star Divecenter

Poel 9a
1713 GL Obdam
Telefoon
06 – 41 94 15 60
E-mail
info@scubaoriginal.nl
Website
https://www.scubaoriginal.nl
Facebook
https://www.facebook.com/DivecenterScubaOriginal/
Instagram
https://www.instagram.com/scuba_original/

Duik mee met Duikteam Tiburón!
Het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Bijna wekelijks staat Duikteam Tiburón aan de waterkant om leuke buitenwaterduiken te maken. We proberen nieuwe stekken uit en gaan ook regelmatig naar Zeeland. Als lid van Duikteam Tiburón profiteer je ook van leuke acties van Scuba Original Divecenter, je kan gratis zwemmen op de zwembaduren en je krijgt korting op flesvullingen.

Regelmatig worden er activiteiten gehouden zoals een Rescue-, een DSMB-clinic of een duiktrip naar Todi of Enkhuizen om te helmduiken. Ieder jaar organiseert Duikteam Tiburón ook een duikweekend. In de winter organiseren we regelatig ScubaSoup-avonden, een gezellige avond waarbij je aan kunt schuiven voor een kom soep met stokbrood en daarna doen we een gezellige duikgerelateerde activiteit. Denk aan presentaties over haaien of de S.S. Thistlegorm, spannende (duik)gameshows of gezellig een (duik)film kijken.
Duikteam Tiburón is niet voor niets het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Meer informatie over Duikteam Tiburón vind je op de website:

https://www.duikteam-tiburon.nl

Diving is fun!