Tijdens de PADI IJsduik Specialty ga je echt onder het ijs duiken en je zal zien dat duiken onder het ijs magisch is. Het water is door de kou vaak erg helder en de zon speelt met het ijs en de luchtbellen daaronder. Het is fantastisch als duiker om een keer onder het ijs te duiken.

PADI IJsduik Specialty bij Scuba Original Divecenter

IJsduiken is veilig met de juiste procedures

PADI IJsduik Specialty bij Scuba Original Divecenter

Het is koud, het is spannend, je kunt niet in één keer naar boven om een opstijging te maken. En toch willen we als duiker heel graag onder het ijs duiken!

Uiteraard willen we als Scuba Original Divecenter dit zo veilig en gecontroleerd mogelijk doen. Door de PADI IJsduik Specialty te volgen leer je wat de veiligste procedures zijn om onder het ijs te duiken. Zo wordt er onder andere gewerkt met een lijnmeester. De lijnmeester houdt de lijn strak waarmee een buddypaar verbonden is en kan zo de veiligheid van de duikers bewaken. Je zult tijdens de specialty ook zelf als lijnmeester moeten werken voor een ander buddypaar. Maar ook staat er altijd een back-upduiker paraat.

Veiligheid voor alles!

Als de voorbereiding goed is, kan je veilig onder het ijs gaan duiken. Dan is het alleen maar genieten!

Duiklocatie

In februari 2021 hebben we geluk gehad. er was voldoende ijs voor de PADI IJsduik Specialty in Nederland. Ligt er in Nederland geen ijs, dan kunnen we in diverse wintersportgebieden het ijs opzoeken. De reis ernaartoe en het verblijf zijn voor eigen rekening en komen bovenop de prijs voor de PADI IJsduik Specialty.

Prijs PADI IJsduik Specialty

Prijs € 200,- per persoon (met eigen uitrusting)
Prijs € 250,- per persoon (inclusief huur uitrusting)

(2 OW duiken – exclusief reis en verblijf)

Inschrijven voor cursus

Schrijf je gelijk in!

Gender

Meer informatie over de PADI IJsduik Specialty

Telefoon 06 – 41 94 15 60
E-mail info@scubaoriginal.nl

Al het cursusmateriaal is bij de PADI vervolgopleidingen en PADI Specialties inbegrepen. De duikuitrusting en pak dien je zelf te verzorgen of te huren bij de duikschool.

Het kan zijn dat er op een aantal duikstekken een parkeerkaart moet worden aangeschaft, deze is voor eigen rekening.

Super fijne duik gemaakt in zwembad Het Baafje in Heiloo. Aardige mensen. Sportieve groet Nancy

Nancy Stikkelman

This is the best dive school I could recommend. I signed up my 14 and 12 year old boys to the course and at the last minute decided to join them. The teachers were so patient and supportive given the 35 years plus age range between us all. Both my boys are bilingual, I am not but this did not cause a problem, the team made sure that everything was clearly explained and at all times we felt safe and comfortable.
We all passed our course and now look forward to becoming members of the dive club https://www.duikteam-tiburon.nl/

If you want to learn to dive no matter where you are in the Netherlands, this is the school you should use. They are well organised, the equipment is very well looked after, it’s fun and safe.

Chris, Alex & Connor

Wij vinden het leuk als jij ook een reactie achter laat:


Introduiken Baafje Fandag

Scuba Original Divecenter

Jouw PADI Five Star Divecenter

Poel 9a
1713 GL Obdam
Telefoon
06 – 41 94 15 60
E-mail
info@scubaoriginal.nl
Website
https://www.scubaoriginal.nl
Facebook
https://www.facebook.com/DivecenterScubaOriginal/
Instagram
https://www.instagram.com/scuba_original/

Duik mee met Duikteam Tiburón!

Bijna wekelijks staat Duikteam Tiburón aan de waterkant om leuke buitenwaterduiken te maken. We proberen nieuwe stekken uit en gaan ook regelmatig naar Zeeland. Als lid van Duikteam Tiburón profiteer je ook van leuke acties van Scuba Original Divecenter, je kan gratis zwemmen op de zwembaduren en je krijgt korting op flesvullingen.

Regelmatig worden er activiteiten gehouden zoals een Rescue-, een DSMB-clinic of een duiktrip naar Todi. Ieder jaar organiseert Duikteam Tiburón ook een duikweekend. Uiteraard vinden wij het ook gezellig als je op de clubavonden komt.

Meer informatie over Duikteam Tiburón vind je op de website:

https://www.duikteam-tiburon.nl

Diving is fun!