Leer nu nachtduiken tijdens de PADI Nachtduik Specialty! Als ik iets gaaf vind, dan is het wel nachtduiken. Dit staat in mijn top drie favoriete bezigheden… De rust die je onderwater ervaart tijdens het nachtduiken, maar ook het contact met het onderwaterleven. Waanzinnig!

Het onderwaterleven wordt ’s nachts pas wakker, waarom zouden we dan niet ’s nachts gaan duiken? Jagende snoeken en baarzen, palingen en noem maar op. Maar ook de voorbereiding en het duiken in het donker met een duiklamp zoekend naar al het spannende onderwater.

Genoeg redenen om te beginnen met de PADI Nachtduik Specialty bij Scuba Original Divecenter!

Tijdens de cursus leer je op een veilige en gecontroleerde manier te duiken in een volkomen donkere omgeving, hoe om te gaan met jouw apparatuur en duiklampen. Maar ook een stukje onderwaternavigatie komt weer terug. Hoe kun je navigeren in het donker?

Duik ook ’s nachts met Scuba Original Divecenter! Volg de PADI Nachtduik Specialty

Prijs € 275,- per persoon (met eigen uitrusting)
Prijs € 350,- per persoon (inclusief huur uitrusting)
Prijs € 300,- per persoon (inclusief huur uitrusting voor leden Duikteam Tiburón)

(3 OW duiken)

Inschrijven voor cursus

Schrijf je gelijk in!

Gender

Meer informatie over de PADI Nachtduik Specialty

Telefoon 06 – 41 94 15 60
E-mail info@scubaoriginal.nl

Al het cursusmateriaal is bij de PADI vervolgopleidingen en PADI Specialties inbegrepen. De duikuitrusting en pak dien je zelf te verzorgen of te huren bij de duikschool.

Het kan zijn dat er op een aantal duikstekken een parkeerkaart moet worden aangeschaft, deze is voor eigen rekening.

star_full star_full star_full star_full star_full

Ik heb een PADI Self-Reliant-cursus gevolgd bij Scuba Original. Ik kende ze niet, maar ik koos ze omdat hun antwoord op mijn vraag erg meegaand was en ze bereid waren de cursus in te plannen volgens mijn schema. Ik was erg blij met de 1:1 aandacht die ik van Rudy kreeg; de theorieles was een informatieve en leuke discussie, en de buitenwaterduiken waren ook geweldig leuk. Rudy was vriendelijk en openhartig met zijn feedback gedurende de cursus. Ik zou Scuba Original ten zeerste aanbevelen voor duikopleidingen.

Tigin Kaptanoglu

star_full star_full star_full star_full star_full

Scuba Original is een fijne duikschool waarbij al het contact erg soepel en persoonlijk verloopt. Instructeurs zijn zeer vakbekwaam, flexibel en je voelt je als cursist snel op je gemak.
Mannen, nogmaals erg bedankt voor jullie hulp!

Thijs

Wij vinden het leuk als jij ook een reactie achter laat:


Introduiken Baafje Fandag

Scuba Original Divecenter

Jouw PADI Five Star Divecenter

Poel 9a
1713 GL Obdam
Telefoon
06 – 41 94 15 60
E-mail
info@scubaoriginal.nl
Website
https://www.scubaoriginal.nl
Facebook
https://www.facebook.com/DivecenterScubaOriginal/
Instagram
https://www.instagram.com/scuba_original/

Duik mee met Duikteam Tiburón!
Het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Bijna wekelijks staat Duikteam Tiburón aan de waterkant om leuke buitenwaterduiken te maken. We proberen nieuwe stekken uit en gaan ook regelmatig naar Zeeland. Als lid van Duikteam Tiburón profiteer je ook van leuke acties van Scuba Original Divecenter, je kan gratis zwemmen op de zwembaduren en je krijgt korting op flesvullingen.

Regelmatig worden er activiteiten gehouden zoals een Rescue-, een DSMB-clinic of een duiktrip naar Todi of Enkhuizen om te helmduiken. Ieder jaar organiseert Duikteam Tiburón ook een duikweekend. In de winter organiseren we regelatig ScubaSoup-avonden, een gezellige avond waarbij je aan kunt schuiven voor een kom soep met stokbrood en daarna doen we een gezellige duikgerelateerde activiteit. Denk aan presentaties over haaien of de S.S. Thistlegorm, spannende (duik)gameshows of gezellig een (duik)film kijken.
Duikteam Tiburón is niet voor niets het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Meer informatie over Duikteam Tiburón vind je op de website:

https://www.duikteam-tiburon.nl

Diving is fun!