Leer nu nachtduiken tijdens de PADI Nachtduik Specialty! Als ik iets gaaf vind, dan is het wel nachtduiken. Dit staat in mijn top drie favoriete bezigheden… De rust die je onderwater ervaart tijdens het nachtduiken, maar ook het contact met het onderwaterleven. Waanzinnig!

Het onderwaterleven wordt ’s nachts pas wakker, waarom zouden we dan niet ’s nachts gaan duiken? Jagende snoeken en baarzen, palingen en noem maar op. Maar ook de voorbereiding en het duiken in het donker met een duiklamp zoekend naar al het spannende onderwater.

Genoeg redenen om te beginnen met de PADI Nachtduik Specialty bij Scuba Original Divecenter!

Tijdens de cursus leer je op een veilige en gecontroleerde manier te duiken in een volkomen donkere omgeving, hoe om te gaan met jouw apparatuur en duiklampen. Maar ook een stukje onderwaternavigatie komt weer terug. Hoe kun je navigeren in het donker?

Duik ook ’s nachts met Scuba Original Divecenter! Volg de PADI Nachtduik Specialty

Prijs € 275,- per persoon (met eigen uitrusting)
Prijs € 350,- per persoon (inclusief huur uitrusting)
Prijs € 300,- per persoon (inclusief huur uitrusting voor leden Duikteam Tiburón)

(3 OW duiken)

Inschrijven voor cursus

Schrijf je gelijk in!

Gender

Meer informatie over de PADI Nachtduik Specialty

Telefoon 06 – 41 94 15 60
E-mail info@scubaoriginal.nl

Al het cursusmateriaal is bij de PADI vervolgopleidingen en PADI Specialties inbegrepen. De duikuitrusting en pak dien je zelf te verzorgen of te huren bij de duikschool.

Het kan zijn dat er op een aantal duikstekken een parkeerkaart moet worden aangeschaft, deze is voor eigen rekening.

star_full star_full star_full star_full star_full

This is the best dive school I could recommend. I signed up my 14 and 12 year old boys to the course and at the last minute decided to join them. The teachers were so patient and supportive given the 35 years plus age range between us all. Both my boys are bilingual, I am not but this did not cause a problem, the team made sure that everything was clearly explained and at all times we felt safe and comfortable.
We all passed our course and now look forward to becoming members of the dive club https://www.duikteam-tiburon.nl/

If you want to learn to dive no matter where you are in the Netherlands, this is the school you should use. They are well organised, the equipment is very well looked after, it’s fun and safe.

Chris, Alex & Connor

star_full star_full star_full star_full star_full

Ik heb hier mijn PADI open water gehaald. Dat was een fijne ervaring, dankzij een goede instructeur die alles helder en duidelijk uitlegde en goede begeleiding gaf.

Zeker een aanrader!

Ricardo

Wij vinden het leuk als jij ook een reactie achter laat:


Introduiken Baafje Fandag

Scuba Original Divecenter

Jouw PADI Five Star Divecenter

Poel 9a
1713 GL Obdam
Telefoon
06 – 41 94 15 60
E-mail
info@scubaoriginal.nl
Website
https://www.scubaoriginal.nl
Facebook
https://www.facebook.com/DivecenterScubaOriginal/
Instagram
https://www.instagram.com/scuba_original/

Duik mee met Duikteam Tiburón!
Het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Bijna wekelijks staat Duikteam Tiburón aan de waterkant om leuke buitenwaterduiken te maken. We proberen nieuwe stekken uit en gaan ook regelmatig naar Zeeland. Als lid van Duikteam Tiburón profiteer je ook van leuke acties van Scuba Original Divecenter, je kan gratis zwemmen op de zwembaduren en je krijgt korting op flesvullingen.

Regelmatig worden er activiteiten gehouden zoals een Rescue-, een DSMB-clinic of een duiktrip naar Todi of Enkhuizen om te helmduiken. Ieder jaar organiseert Duikteam Tiburón ook een duikweekend. In de winter organiseren we regelatig ScubaSoup-avonden, een gezellige avond waarbij je aan kunt schuiven voor een kom soep met stokbrood en daarna doen we een gezellige duikgerelateerde activiteit. Denk aan presentaties over haaien of de S.S. Thistlegorm, spannende (duik)gameshows of gezellig een (duik)film kijken.
Duikteam Tiburón is niet voor niets het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Meer informatie over Duikteam Tiburón vind je op de website:

https://www.duikteam-tiburon.nl

Diving is fun!