Volg de PADI Nitrox Specialty en je mag met verrijkte lucht duiken. Dit betekent dat je met een ander gasmengsel leert te duiken dan met de normale ademlucht waar 21% zuurstof in zit.

De stikstof, het gas in de ademlucht waar je last van krijgt tijdens duiken wordt deels vervangen door extra zuurstof. Hierdoor duik je met bijvoorbeeld 32 of 36 procent zuurstof in jouw ademlucht.

Hierdoor krijg je minder last van decompressieverschijnselen zoals vermoeidheid en/of stikstofnarcose. Je stapt frisser uit het water.

Nog een voordeel van duiken met Nitrox is dat je langer op een bepaalde diepte mag blijven.

PADI Nitrox Specialty

Wat leer je tijdens de PADI Nitrox Diver Specialty Cursus?

Je leert tijdens de Specialty onder andere de voor- en nadelen van het duiken met verrijkte lucht (Nitrox). Je leert hoe je veilig met Nitrox kunt duiken en hoe en wanneer je de lucht uit de duikfles moet analyseren.

Prijs € 200,- per persoon (zonder duiken)

(1 avond)

Prijs € 250,- per persoon (met duiken, met eigen uitrusting)
Prijs € 300,- per persoon (met duiken, inclusief huur uitrusting)
Prijs € 275,- per persoon (inclusief huur uitrusting voor leden Duikteam Tiburón)

(1 avond + 2 buitenwaterduiken)

Schrijf je nu in voor de PADI Nitrox Diver Specialty Cursus

Inschrijven voor cursus

Schrijf je gelijk in!

Gender

Meer informatie over de PADI Nitrox Specialty

Telefoon 06 – 41 94 15 60
E-mail info@scubaoriginal.nl

Al het cursusmateriaal is bij de PADI vervolgopleidingen en PADI Specialties inbegrepen. De duikuitrusting en pak dien je zelf te verzorgen of te huren bij de duikschool.

Het kan zijn dat er op een aantal duikstekken een parkeerkaart moet worden aangeschaft, deze is voor eigen rekening.

Wordt PADI Pro!

Informeer naar de PADI Professional Opleidingen.

Scuba original Pro Opleidingen 1

Hou je duikvaardigheden bij in Teamverband!

Duiken verleer je niet zomaar, maar het is toch fijn om regelmatig te blijven duiken. Wil je niet op zoek naar een duikbuddy? Sluit je dan aan bij Duikteam Tiburón, het actiefste duikteam van de omgeving!

Duikteam Tiburón duikt actief!

star_full star_full star_full star_full star_full

Ik heb een PADI Self-Reliant-cursus gevolgd bij Scuba Original. Ik kende ze niet, maar ik koos ze omdat hun antwoord op mijn vraag erg meegaand was en ze bereid waren de cursus in te plannen volgens mijn schema. Ik was erg blij met de 1:1 aandacht die ik van Rudy kreeg; de theorieles was een informatieve en leuke discussie, en de buitenwaterduiken waren ook geweldig leuk. Rudy was vriendelijk en openhartig met zijn feedback gedurende de cursus. Ik zou Scuba Original ten zeerste aanbevelen voor duikopleidingen.

Tigin Kaptanoglu

star_full star_full star_full star_full star_full

This is the best dive school I could recommend. I signed up my 14 and 12 year old boys to the course and at the last minute decided to join them. The teachers were so patient and supportive given the 35 years plus age range between us all. Both my boys are bilingual, I am not but this did not cause a problem, the team made sure that everything was clearly explained and at all times we felt safe and comfortable.
We all passed our course and now look forward to becoming members of the dive club https://www.duikteam-tiburon.nl/

If you want to learn to dive no matter where you are in the Netherlands, this is the school you should use. They are well organised, the equipment is very well looked after, it’s fun and safe.

Chris, Alex & Connor

Wij vinden het leuk als jij ook een reactie achter laat:


Introduiken Baafje Fandag

Scuba Original Divecenter

Jouw PADI Five Star Divecenter

Poel 9a
1713 GL Obdam
Telefoon
06 – 41 94 15 60
E-mail
info@scubaoriginal.nl
Website
https://www.scubaoriginal.nl
Facebook
https://www.facebook.com/DivecenterScubaOriginal/
Instagram
https://www.instagram.com/scuba_original/

Duik mee met Duikteam Tiburón!
Het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Bijna wekelijks staat Duikteam Tiburón aan de waterkant om leuke buitenwaterduiken te maken. We proberen nieuwe stekken uit en gaan ook regelmatig naar Zeeland. Als lid van Duikteam Tiburón profiteer je ook van leuke acties van Scuba Original Divecenter, je kan gratis zwemmen op de zwembaduren en je krijgt korting op flesvullingen.

Regelmatig worden er activiteiten gehouden zoals een Rescue-, een DSMB-clinic of een duiktrip naar Todi of Enkhuizen om te helmduiken. Ieder jaar organiseert Duikteam Tiburón ook een duikweekend. In de winter organiseren we regelatig ScubaSoup-avonden, een gezellige avond waarbij je aan kunt schuiven voor een kom soep met stokbrood en daarna doen we een gezellige duikgerelateerde activiteit. Denk aan presentaties over haaien of de S.S. Thistlegorm, spannende (duik)gameshows of gezellig een (duik)film kijken.
Duikteam Tiburón is niet voor niets het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Meer informatie over Duikteam Tiburón vind je op de website:

https://www.duikteam-tiburon.nl

Diving is fun!