Volg de PADI Onderwater Navigatie Specialty bij Scuba Original Divecenter en raak nooit meer de weg kwijt onderwater! Je hoeft nu niet meer op jouw buddy te vertrouwen, je weet nu zelf de weg. Goede navigatieskills vergroten het plezier onder water en het scheelt lange zwemtochten aan de oppervlakte.

PADI Onderwater Navigatie Specialty bij Scuba Original Divecenter

Meer zelfvertrouwen

Als je tijdens het duiken precies weet waar je bent, vergroot dat jouw zelfvertrouwen onder water. Je zwemt recht op jouw doel af wat betekent dat je minder lucht verbruikt om te zoeken. Minder luchtverbruik, betekent more fun!

Na de PADI Navigatie Specialty ben je ook niet bang meer dat je niet meer terug komt waar je het water in bent gegaan. Je weet zelf de weg.

Kompas

In jouw PADI Open Water Cursus heb je geleerd om met een kompas om te gaan. Het kompas is één van de belangrijkste gereedschappen om onderwater jouw weg te vinden. Zeker als het zicht wat minder is. Tijdens deze cursus gaan we hier veel meer op in. Je komt in aanraking met verschillende soorten kompassen zodat je voor jou de juiste keuze kunt maken. Welk kompas werkt voor jou het fijnst?
De cursus gaat verder in op het zwemmen van verschillende patronen, zodat je makkelijk een groot gebied onder water kunt verkennen en weer kunt terugkeren naar het beginpunt.

Natuurlijke navigatie

Het makkelijkst navigeer je als je gebruik kunt maken van de natuurlijke objecten onderwater. Vind jouw weg door als het ware het duikgebied te lezen tijdens jouw duik.

Bij Scuba Original Divecenter vind je jouw weg naar de PADI Navigatie Specialty!

Prijs € 275,- per persoon (met eigen uitrusting)
Prijs € 350,- per persoon (inclusief huur uitrusting)
Prijs € 300,- per persoon (inclusief huur uitrusting voor leden Duikteam Tiburón)

(3 OW duiken)

Inschrijven voor cursus

Schrijf je gelijk in!

Gender

Meer informatie over de PADI Onderwater Navigatie Specialty

Telefoon 06 – 41 94 15 60
E-mail info@scubaoriginal.nl

Al het cursusmateriaal is bij de PADI vervolgopleidingen en PADI Specialties inbegrepen. De duikuitrusting en pak dien je zelf te verzorgen of te huren bij de duikschool.

Het kan zijn dat er op een aantal duikstekken een parkeerkaart moet worden aangeschaft, deze is voor eigen rekening.

star_full star_full star_full star_full star_full

Onze PADI open water behaald met vakkundig en persoonlijke begeleiding. Instructeurs zijn laagdrempelig te benaderen en het was nog gezellig ook! Na onze eerste duikles dachten wij: ‘Dit gaat goed komen’!

Zeker aan te raden!

Perry en Emma

star_full star_full star_full star_full star_full

Scuba Original is een fijne duikschool waarbij al het contact erg soepel en persoonlijk verloopt. Instructeurs zijn zeer vakbekwaam, flexibel en je voelt je als cursist snel op je gemak.
Mannen, nogmaals erg bedankt voor jullie hulp!

Thijs

Wij vinden het leuk als jij ook een reactie achter laat:


Introduiken Baafje Fandag

Scuba Original Divecenter

Jouw PADI Five Star Divecenter

Poel 9a
1713 GL Obdam
Telefoon
06 – 41 94 15 60
E-mail
info@scubaoriginal.nl
Website
https://www.scubaoriginal.nl
Facebook
https://www.facebook.com/DivecenterScubaOriginal/
Instagram
https://www.instagram.com/scuba_original/

Duik mee met Duikteam Tiburón!
Het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Bijna wekelijks staat Duikteam Tiburón aan de waterkant om leuke buitenwaterduiken te maken. We proberen nieuwe stekken uit en gaan ook regelmatig naar Zeeland. Als lid van Duikteam Tiburón profiteer je ook van leuke acties van Scuba Original Divecenter, je kan gratis zwemmen op de zwembaduren en je krijgt korting op flesvullingen.

Regelmatig worden er activiteiten gehouden zoals een Rescue-, een DSMB-clinic of een duiktrip naar Todi of Enkhuizen om te helmduiken. Ieder jaar organiseert Duikteam Tiburón ook een duikweekend. In de winter organiseren we regelatig ScubaSoup-avonden, een gezellige avond waarbij je aan kunt schuiven voor een kom soep met stokbrood en daarna doen we een gezellige duikgerelateerde activiteit. Denk aan presentaties over haaien of de S.S. Thistlegorm, spannende (duik)gameshows of gezellig een (duik)film kijken.
Duikteam Tiburón is niet voor niets het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Meer informatie over Duikteam Tiburón vind je op de website:

https://www.duikteam-tiburon.nl

Diving is fun!