Het PADI ReActivate Programma is uitermate geschikt als je voor jouw vakantie nog snel even jouw duikvaardigheden ophalen en jouw theoretische duikkennis wilt opfrissen. Maar ook als je gewoon een tijd niet hebt gedoken en de duiksport hier in Nederland weer wilt oppakken.

De ReActivate is een leuke manier om de kennis die je hebt opgedaan tijdens jouw PADI Open Water Diver Cursus weer op te halen.

Haal jouw duikvaardigheden op voor jouw vakantie!

Het mooie is dat je online kunt beginnen met het PADI ReActivate Programma. Met jouw laptop op schoot of vanaf een tablet of mobiel. Zo kan je de volledige stof doornemen, of enkele onderwerpen. Dit kun je in jouw eigen tempo doen en hierna pas met één van de instructeurs van Scuba Original Divecenter het water in.

Prijs € 110,- per persoon

(1 zwembadduik)

ReActivate in het buitenwater

Scuba Original Snoek 1

Als de omstandigheden goed zijn kunnen we de ReActivate ook in het buitenwater geven. Je maakt dan gelijk kennis met de fascinerende onderwaterwereld.

Je zult ervaren hoe goed het zicht kan zijn in de Nederlandse wateren en hoe mooi de onderwaterwereld wel niet is.

Prijs € 130,- per persoon

Schrijf je nu in voor jouw PADI ReActivate Programma!

Inschrijven voor cursus

Schrijf je gelijk in!

Gender

Telefoon 06 – 41 94 15 60
E-mail info@scubaoriginal.nl

PADI ReActivate Programma bij Scuba Original Divecenter

Combineer de ReActivate met een PADI Discover Local Diving en ervaar het duiken in de Nederlandse wateren!

Leer Nederland onder water kennen met een PADI Discover Local Diving!

Kijk ook op de website van Duikvereniging Tiburón of ze binnenkort nog een leuke duik in Nederland gaan maken:
http://www.duikteam-tiburon.nl/

star_full star_full star_full star_full star_full

This is the best dive school I could recommend. I signed up my 14 and 12 year old boys to the course and at the last minute decided to join them. The teachers were so patient and supportive given the 35 years plus age range between us all. Both my boys are bilingual, I am not but this did not cause a problem, the team made sure that everything was clearly explained and at all times we felt safe and comfortable.
We all passed our course and now look forward to becoming members of the dive club https://www.duikteam-tiburon.nl/

If you want to learn to dive no matter where you are in the Netherlands, this is the school you should use. They are well organised, the equipment is very well looked after, it’s fun and safe.

Chris, Alex & Connor

star_full star_full star_full star_full star_full

Ik heb een PADI Self-Reliant-cursus gevolgd bij Scuba Original. Ik kende ze niet, maar ik koos ze omdat hun antwoord op mijn vraag erg meegaand was en ze bereid waren de cursus in te plannen volgens mijn schema. Ik was erg blij met de 1:1 aandacht die ik van Rudy kreeg; de theorieles was een informatieve en leuke discussie, en de buitenwaterduiken waren ook geweldig leuk. Rudy was vriendelijk en openhartig met zijn feedback gedurende de cursus. Ik zou Scuba Original ten zeerste aanbevelen voor duikopleidingen.

Tigin Kaptanoglu

Wij vinden het leuk als jij ook een reactie achter laat:


Introduiken Baafje Fandag

Scuba Original Divecenter

Jouw PADI Five Star Divecenter

Poel 9a
1713 GL Obdam
Telefoon
06 – 41 94 15 60
E-mail
info@scubaoriginal.nl
Website
https://www.scubaoriginal.nl
Facebook
https://www.facebook.com/DivecenterScubaOriginal/
Instagram
https://www.instagram.com/scuba_original/

Duik mee met Duikteam Tiburón!

Bijna wekelijks staat Duikteam Tiburón aan de waterkant om leuke buitenwaterduiken te maken. We proberen nieuwe stekken uit en gaan ook regelmatig naar Zeeland. Als lid van Duikteam Tiburón profiteer je ook van leuke acties van Scuba Original Divecenter, je kan gratis zwemmen op de zwembaduren en je krijgt korting op flesvullingen.

Regelmatig worden er activiteiten gehouden zoals een Rescue-, een DSMB-clinic of een duiktrip naar Todi. Ieder jaar organiseert Duikteam Tiburón ook een duikweekend. Uiteraard vinden wij het ook gezellig als je op de clubavonden komt.

Meer informatie over Duikteam Tiburón vind je op de website:

https://www.duikteam-tiburon.nl

Diving is fun!