Scuba Original Divecenter heeft zijn eigen PADI SEALTeam! Kinderen vanaf 8 jaar kunnen bij ons leren duiken en worden lid van ons PADI SEALTeam. Spelenderwijs leren ze in 5 zwembadduiken hoe ze hun duikset opbouwen, hoe ze hun duikapparatuur moeten bedienen en hoe ze veilig onder water kunnen zijn. Daarnaast gaan ze een hoop plezier beleven onder water.

Jouw kind kan duiken!

Duikuitrusting

Er is geen verschil met de volwassen uitrusting. De kinderen duiken met kleinere flessen en vestjes, maar voor de rest is alles gelijk.

Ouders

Het is wel belangrijk dat de kinderen watervrij zijn en van de ouders wordt verwacht dat ze in ieder geval op de kant aanwezig zijn. Alle lessen worden in het zwembad gegeven.

PADI SEALTeam Logboek

De leden van het PADI SEALTeam hebben ook hun eigen logboek met daarin leuke opdrachten voor thuis en in het zwembad. Na iedere opdracht wordt de les afgetekend door de instructeur en wordt er een sticker in het logboek geplakt.

Ook de kids leren de basisvaardigheden van het duiken!

SEALTeam (5 zwembadlessen)
Prijs € 175,- per kind

Bij de prijs inbegrepen is de benodigde duikapparatuur en de zwembadhuur.

Nadat ze de basisvaardigheden van het duiken hebben geleerd kunnen ze andere dingen gaan doen onderwater zoals fotograferen, leren hun drijfvermogen beheersen, maar ook reddende handelingen uitvoeren. Alles op een speelse manier. ze worden dan een Master SEAL!

Een PADI Master SEAL weet al heel veel van duiken en laat graag zien wat ze allemaal kunnen!

star_full star_full star_full star_full star_full

Super fijne duik gemaakt in zwembad Het Baafje in Heiloo. Aardige mensen. Sportieve groet Nancy

Nancy Stikkelman

star_full star_full star_full star_full star_full

Ik heb hier mijn PADI open water gehaald. Dat was een fijne ervaring, dankzij een goede instructeur die alles helder en duidelijk uitlegde en goede begeleiding gaf.

Zeker een aanrader!

Ricardo

Wij vinden het leuk als jij ook een reactie achter laat:


Introduiken Baafje Fandag

Scuba Original Divecenter

Jouw PADI Five Star Divecenter

Poel 9a
1713 GL Obdam
Telefoon
06 – 41 94 15 60
E-mail
info@scubaoriginal.nl
Website
https://www.scubaoriginal.nl
Facebook
https://www.facebook.com/DivecenterScubaOriginal/
Instagram
https://www.instagram.com/scuba_original/

Duik mee met Duikteam Tiburón!
Het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Bijna wekelijks staat Duikteam Tiburón aan de waterkant om leuke buitenwaterduiken te maken. We proberen nieuwe stekken uit en gaan ook regelmatig naar Zeeland. Als lid van Duikteam Tiburón profiteer je ook van leuke acties van Scuba Original Divecenter, je kan gratis zwemmen op de zwembaduren en je krijgt korting op flesvullingen.

Regelmatig worden er activiteiten gehouden zoals een Rescue-, een DSMB-clinic of een duiktrip naar Todi of Enkhuizen om te helmduiken. Ieder jaar organiseert Duikteam Tiburón ook een duikweekend. In de winter organiseren we regelatig ScubaSoup-avonden, een gezellige avond waarbij je aan kunt schuiven voor een kom soep met stokbrood en daarna doen we een gezellige duikgerelateerde activiteit. Denk aan presentaties over haaien of de S.S. Thistlegorm, spannende (duik)gameshows of gezellig een (duik)film kijken.
Duikteam Tiburón is niet voor niets het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Meer informatie over Duikteam Tiburón vind je op de website:

https://www.duikteam-tiburon.nl

Diving is fun!