Vervolg jouw duikavontuur! Doe meer ervaring en kennis op! Vergroot je grenzen met een PADI Vervolgopleiding. Volg één van de onwijs gave PADI Specialties, wordt Advanced Open Water Diver, Rescue Diver of PADI Professional zoals Divemaster of Instructeur. Doe jouw PADI Vervolgopleiding bij Scuba Original Divecenter.

Verbeter jouw duikvaardigheden, volg een PADI Specialty-cursus of vervolgopleiding!

Na jouw PADI Open Waterbrevet eindigt jouw duikcarrière natuurlijk niet. Je wilt meer leren. Misschien wil je wel naar dat wrak duiken die net iets dieper dan 18 meter ligt.

PADI Advanced Open Water Diver Cursus

5 Ervaringsduiken, waarvan 3 naar keuze. Welke doe jij?

Tijdens deze opleiding draait alles om het ervaring opdoen in duiken. In jouw PADI Open Water Diver Cursus heb je geleerd hoe je moet duiken. Tijdens deze opleiding ga je door middel van 5 Adventure-duiken jouw duikvaardigheden vergroten.

Er zijn twee Adventure-duiken verplicht, namelijk de diepe duik en de onderwaternavigatieduik. De overige drie Adventure-duiken kan je zelf kiezen. Je kan hierbij kiezen uit bijvoorbeeld een nachtduik, een droogpakduik, PADI Peak Performance Buoyancy om jouw drijfvermogen te verbeteren etc.

Doe de
de Advanced+ opleiding erbij!

Kies je voor de Advance+ Opleiding, dan maak je 2 buitenwaterduiken extra waarbij er extra wordt ingegaan op het beheersen van jouw drijfvermogen, het oplaten van een DSMB-boei en het werken met een reel.

Meer informatie over de PADI Advanced Open Water Diver Cursus…


PADI Rescue Diver

Wordt een betere buddy, wordt een Rescue Diver!

Leer om een beter buddy te worden! Start nu jouw PADI Rescue Diver opleiding bij Scuba Original Divecenter. De Rescue-opleiding leert jou namelijk om te handelen bij problemen bij andere duikers.

Je zult na deze cursus meer zelfverzekerd het water ingaan en de problemen die je tegen zou kunnen komen te voorkomen en te managen.

Meer informatie over de PADI Rescue Diver Cursus…


PADI Specialties

Doe eens gek, doe een onwijs gave PADI Nachtduikspecialty!

Tijdens een PADI Specialty leer meer over één specifiek duikonderwerp zoals bijvoorbeeld Onderwaterfotografie, Onderwaternavigatie, Nachtduiken, Droogpakduiken etc.

Tijdens een PADI Specialty Cursus maak je over het algemeen twee buitenwaterduiken waarbij uitvoerig op het onderwerp wordt ingegaan.

Meer informatie over de PADI Specialty Cursussen…


Geef je nu op voor een vervolg op jouw duikcarrière bij Scuba Original Divecenter!

Telefoon 06 – 41 94 15 60
E-mail info@scubaoriginal.nl

Al het cursusmateriaal is bij de PADI vervolgopleidingen en PADI Specialties inbegrepen. De duikuitrusting en pak dien je zelf te verzorgen of te huren bij de duikschool.

Het kan zijn dat er op een aantal duikstekken een parkeerkaart moet worden aangeschaft, deze is voor eigen rekening.

Scuba Original PADI Vervolgopleiding

Wil je jouw duikvaardigheden bijhouden? Wordt dan, na het behalen van jouw PADI Advanced Open Water Diver Brevet, lid van Duikvereniging Tiburón! Je kan dan oefenen in het zwembad, maar de duikvereniging organiseert regelmatig duiken in een plas in de buurt, of we gaan naar Zeeland om een paar duiken te maken.
http://www.duikteam-tiburon.nl/

Bekijk ook onze PADI Professional Opleidingen

Wordt PADI Pro! Volg jouw PADI Professional Opleiding bij Scuba Original.

Super fijne duik gemaakt in zwembad Het Baafje in Heiloo. Aardige mensen. Sportieve groet Nancy

Nancy Stikkelman

Ik heb hier mijn PADI open water gehaald. Dat was een fijne ervaring, dankzij een goede instructeur die alles helder en duidelijk uitlegde en goede begeleiding gaf.

Zeker een aanrader!

Ricardo

Wij vinden het leuk als jij ook een reactie achter laat:


Introduiken Baafje Fandag

Scuba Original Divecenter

Jouw PADI Five Star Divecenter

Poel 9a
1713 GL Obdam
Telefoon
06 – 41 94 15 60
E-mail
info@scubaoriginal.nl
Website
https://www.scubaoriginal.nl
Facebook
https://www.facebook.com/DivecenterScubaOriginal/
Instagram
https://www.instagram.com/scuba_original/

Duik mee met Duikteam Tiburón!

Bijna wekelijks staat Duikteam Tiburón aan de waterkant om leuke buitenwaterduiken te maken. We proberen nieuwe stekken uit en gaan ook regelmatig naar Zeeland. Als lid van Duikteam Tiburón profiteer je ook van leuke acties van Scuba Original Divecenter, je kan gratis zwemmen op de zwembaduren en je krijgt korting op flesvullingen.

Regelmatig worden er activiteiten gehouden zoals een Rescue-, een DSMB-clinic of een duiktrip naar Todi. Ieder jaar organiseert Duikteam Tiburón ook een duikweekend. Uiteraard vinden wij het ook gezellig als je op de clubavonden komt.

Meer informatie over Duikteam Tiburón vind je op de website:

https://www.duikteam-tiburon.nl

Diving is fun!