Hoera, Scuba Original Divecenter is een PADI Five Star Divecenter geworden! Wij denken dat dat een hele prestatie is voor een duikschool die nog geen twee jaar bestaat en in Coroanatijd ook nog niet eens volledig kon draaien en toch aan alle voorwaarden kan voldoen.

Een erkenning van de kwaliteit die wij leveren!

Scuba Original Divecenter PADI Five Star Divecenter

Feestje?

Het feestje met Margriet van PADI ging helaas door de Coronamaatregelen niet door, maar dat houden we nog tegoed. Aanstaande zondag 5 december is er taart op de duikschool om onze leden, vrijwilligers en medewerkers toch een beetje te verwennen.

Verder willen we iedereen bedanken die Scuba Original Divecenter een warm hart toedraagt al is het alleen maar in de vorm van het delen van een Facebook-bericht, of een gezellig praatje aan de waterkant.

Scuba Original officieel PADI Five Star Dive Center

Wat houdt zo’n PADI Five Star Dive Center lidmaatschap nu in?

Scuba Original Divecenter behoort nu tot één van de vooruitstrevende PADI-duikcentra die het volledige cursusaanbod geven, duikuitrusting verkopen en duikactiviteiten organiseren. Verder zijn we milieubewust en actief in het zorgen van de onderwaterwereld.

Hoe kan jij ons helpen om een PADI Five Star Dive Center te blijven?

Als je regelmatig een cursus volgt bij Scuba Original Divecenter, blijven wij bij met onze kennis en kunnen we ook investeren in leuk lesmateriaal. Belangrijker nog, je blijft zelf ook up-to-date!

PADI Digital Underwater Photographer Specialty
Volg eens een PADI Specialty, bijvoorbeeld de PPB-cursus (Peak Performance Buoyancy), De DUP-cursus (Digital Underwater Photographer) of welke andere cursus dan ook.

We hebben een kleine winkel, we verkopen zowel tweedehands als nieuw materiaal. Al het tweedehands materiaal is volledig geserviced en kan weer jaren mee. Heb je nieuw materiaal nodig, kijk dan eerst eens bij ons in de winkel.
Of geef eens een waardebon cadeau!

ScubaOriginal_Waardebon_Foto
Wij verkopen waardebonnen voor introductieduiken, maar ook blanco waardebonnen, zo kun je zelf bepalen wat je weggeeft.

Wil je meegenieten van onze duikactiviteiten? Wordt dan lid van Duikteam Tiburón, Profiteer van leuke aanbiedingen zoals kortingen bij het vullen van jouw duikfles of bij leuke activiteiten. We gaan bijna wekelijks op pad en organiseren ook regelmatig leuke en leerzame activiteiten. Denk onder aan ons Zeelandweekend die ook in 2022 weer op de agenda komt te staan.

Wordt lid van Duikteam Tiburón en duik met ons mee!

Tijdens de lessen vinden we het belangrijk dat iedere duiker leert om goed zijn drijfvermogen onder controle te krijgen. Dit spaart heel veel onderwaterleven en het voordeel voor jezelf is dat je niet in jouw eigen stofwolk duikt.
Ligt er onder water een plastic flesje, een chipszak of ander materiaal zoals spook-visgerei, wij nemen het mee. Onze vitrine ligt er al vol mee. Help jij onze vitrine te vullen?
Wil je ook meedoen met onze PADI Dive Against Debris Specialty? Hou onze website en Social Media in de gaten!

Original Divecenter
Help mee de onderwaterwereld gezond te houden!

star_full star_full star_full star_full star_full

De kinderen vonden de duik erg gaaf. De mensen zijn heel aardig. Mijn dochter mocht nog een 2e duik doen.

Patrick Dekker

star_full star_full star_full star_full star_full

Ik heb een PADI Self-Reliant-cursus gevolgd bij Scuba Original. Ik kende ze niet, maar ik koos ze omdat hun antwoord op mijn vraag erg meegaand was en ze bereid waren de cursus in te plannen volgens mijn schema. Ik was erg blij met de 1:1 aandacht die ik van Rudy kreeg; de theorieles was een informatieve en leuke discussie, en de buitenwaterduiken waren ook geweldig leuk. Rudy was vriendelijk en openhartig met zijn feedback gedurende de cursus. Ik zou Scuba Original ten zeerste aanbevelen voor duikopleidingen.

Tigin Kaptanoglu

Wij vinden het leuk als jij ook een reactie achter laat:


Introduiken Baafje Fandag

Scuba Original Divecenter

Jouw PADI Five Star Divecenter

Poel 9a
1713 GL Obdam
Telefoon
06 – 41 94 15 60
E-mail
info@scubaoriginal.nl
Website
https://www.scubaoriginal.nl
Facebook
https://www.facebook.com/DivecenterScubaOriginal/
Instagram
https://www.instagram.com/scuba_original/

Duik mee met Duikteam Tiburón!
Het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Bijna wekelijks staat Duikteam Tiburón aan de waterkant om leuke buitenwaterduiken te maken. We proberen nieuwe stekken uit en gaan ook regelmatig naar Zeeland. Als lid van Duikteam Tiburón profiteer je ook van leuke acties van Scuba Original Divecenter, je kan gratis zwemmen op de zwembaduren en je krijgt korting op flesvullingen.

Regelmatig worden er activiteiten gehouden zoals een Rescue-, een DSMB-clinic of een duiktrip naar Todi of Enkhuizen om te helmduiken. Ieder jaar organiseert Duikteam Tiburón ook een duikweekend. In de winter organiseren we regelatig ScubaSoup-avonden, een gezellige avond waarbij je aan kunt schuiven voor een kom soep met stokbrood en daarna doen we een gezellige duikgerelateerde activiteit. Denk aan presentaties over haaien of de S.S. Thistlegorm, spannende (duik)gameshows of gezellig een (duik)film kijken.
Duikteam Tiburón is niet voor niets het gezelligste duikteam van Noord-Holland!

Meer informatie over Duikteam Tiburón vind je op de website:

https://www.duikteam-tiburon.nl

Diving is fun!

Categories: Nieuws